ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel Viasat3: Szandra vallott az orgazmusról
Pokollá változtatja az Éden Hotelt Szandra. – Nekem senki se mondhatja meg, mit tegyek! – fakadt ki a Borsnak Szandra, aki felkavarta az Éden Hotel állóvizét. Kiejtette a játékból a legerősebb pár hölgytagját, és egy ágyban alszik ellenségével.
Igazi drámával végződött az Éden Hotel negyedik adáshete, mert Szandra, az újonnan beköltözött exsztriptíztáncosnő a védettségét kihasználva Ádámot választotta párjának. A szabályok alapján ennek egyenes folyománya volt, hogy a hotel alfahímjének addigi párja, Kata távozni kényszerült a kolumbiai paradicsomból, és nincs esélye elvinni a 25 milliós fődíjat.Nehéz napok várnak hát a Viasat3 valóságshow-jának aktuális bajkeverőjére, hiszen merész döntésének eredményeképpen egy szobába, sőt egy ágyba kényszerült Ádámmal, azzal a játékossal, aki őt gyűlöli a legjobban. A dühös macsó azonnal bosszút esküdött ellene, és búcsúzóul megígérte a távozó Katának, hogy megkeseríti a fekete démon életét. Szandrát azonban nem kell félteni, állítja, kemény fából faragták, nem ijed meg a kihívásoktól.
– Az életben alapvetően kedves lány vagyok, de hamar rájöttem, hogy az Éden Hotelben csak gonosz harcmodorral érvényesülhet az ember. Ezért is döntöttem úgy, hogy szétrobbantom a Kata–Ádám– Niki–Kristóf kemény magot, aminek az első lépése Kata és Ádám szétválasztása volt –magyarázta a Szandra, aki azt is elmondta, hogy világéletében önfejű lány volt, akinek sohasem írhatták elő, mit csináljon. Ezért is nagyon zavarta, hogy mindig Ádám akart dönteni afelől, ki maradhasson a hotelben és ki nem.
– Végül már annyira elhidegültünk egymástól, hogy az egyik éjjel fejtől lábig aludtunk – emlékezett vissza a dacos lány.
Szandra azt is elárulta, hogy beköltözése után valójában nem is pettingelt Levivel, a hotel nagyivójával.– Amikor együtt kellett töltenünk az éjszakát, egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy mindenki az ablakunk előtt hallgatózik, hogy vajon szexelünk-e vagy nem. Több se kellett nekünk, kitaláltuk, hogy átverjük őket – mesélte nevetve Szandra, aki csak imitálta a hangos orgazmust, miközben a szőke szívtipró örömszerző mozdulatokat utánozva matatott a lány intim testtájának környékén.