ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Szandra: Jött, látott, rombolt
Az Éden Hotel egyik legmegosztóbb személyisége a tatabányai Ökrös Szandra, aki érkezése után pár nappal a Hotel legerősebb párját, Ádámot és Katát robbantotta szét, úgy hogy hazaküldte Kolumbiából a szőke bombázót.
Barátnőjével, Nikollal költözött a kolumbiai édenbe a tatabányai Ökrös Szandra, aki játszani, és nem barátkozni érkezett a Viasat3 valóságshowjába. Sajna Nikolnak néhány nap (és egy meghiúsult alsónadrág-lopási projekt) után távoznia kellett, de Szandra ettől nem esett kétségbe, sőt. Tovább játszotta a saját játékát.
A huszonegy éves fekete démon azt is elárulta, hogy a jászkarajenői focistával, Levivel nem történt közöttük komolyabb dolog. Csak csókolóztak a Kolumbiába Bibliával érkező fiúval, és poénkodtak, mert a többiek a szoba előtt hallgatóztak - állítja Szandra. A kérdésre, hogy a való életben is olyan rafkós, intrikus-e, mint az Éden Hotelben, először egy mosollyal válaszolt, majd hozzátette:
- Amúgy nagyon aranyos vagyok, és a barátaim is meglepődtek, hogy mennyire másmilyen vagyok a játékban, mint például velük.
Azt, hogy hogyan és milyen taktika alapján játszott Szandra, mindig az események határozták meg. Ahogy a szerdai párválasztás után fogalmazott: nem ijed meg attól, ha a többiek most fújni fognak rá, kibírja azt is. A szerdai párválasztás után a játékosok mindenesetre alaposan megharagudtak rá, már el is kezdtek szervezkedni ellene...
Az egyik legnagyobb haragosa, talán érhető okokból Ádám, de Szöszi is összeszólalkozott vele a párválasztás után. Aztán szerelmet vallott...és ez egy kicsit meg is hatotta a fekete démont, de azért túlzónak érezte a fiú érzelemkitörését. A helyzetet csak bonyolítja, hogy Alíz sem veszi már komolyan Szöszi szavait...
- A fiúk közül senki se jött be, nekem egy férfi nem itt kezdődik. Kölykök még. Amúgy mindenki úgy viselkedett, reagált, ahogy vártam - utalt a valóságshow férfi szereplőire Szandra, aki nagyon jól érezte magát Kolumbiában. A négy éve Pesten élő, modellkedő lány azt is elárulta, hogy azért költözött fel a fővárosba, mert Tatabányán kevesebb a lehetőség, ráadásul az élet sem olyan pörgős.
- Nem loptam be magam a többiek szívébe, de ez nem is baj. Nem volt olyan, aki különösebben szimpatikus lett volna. A párválasztás előtt finoman jelezték, hogy ne küldjek haza olyan lányt, akit a többiek szeretnek, mert akkor elintézem magamat, de én már csak azért is Katát ejtettem ki - meséli Szandra, akinek így szerda este óta a bróker Ádám a (háló)társa.