ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Éden Niki és Krisztián az új pár

Az Éden Hotel 2-ben minden megtörténhet, hirdeti a valóságshow. Ádám kiesésével Niki – a volt párja – összebútorozott Krisztiánnal és mindketten úgy érzik erős párost alkothatnak, akár az Éden Hotel 2 végéig is!
Ádám kiesése meglepett mindenkit, de leginkább Nikit hozta kellemetlen helyzetbe, hiszen egy nap alatt új párt kellett találnia. Nem kellett sokáig gondolkoznia, hogy ki mögé kéne állni a a párválasztó ceremónián, hiszen Krisztián – Ádám legjobb barátja – úgy érezte elárulta Őt Edina.
Nikivel bosszút forraltak és azt szerették volna elérni, hogy Krisztián mögé álljon Niki és Edina is, aki vérgőzös szájjal majd Nikit választja. Nem jött be tervük, mert közben Edina beleesett Mátéba, sikeresen felépítette hátországát. Máté természetesen Edinát választotta Adrienn ellenében, így Niki és Edina is bent maradt a játékban.
Niki meg van róla győződve, hogy sikeresen tudja manipulálni az embereket, elég erős karakter hozzá. Krisztián az alfahím szerepet osztotta magára, aki a hátán viszi mindig a bulit és Ő van a a középpontban. Vajon mi sül ki ennek a két egoista, törtető, magabiztos ember kapcsolatából?! Abból a szempontból összeillenek, hogy senki más nem bízik bennük, bár Kírának úgy tűnik bejön Krisztián, mint férfi.