ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Éden Tamás kiejtette barátját Gábort a párválasztó ceremónián

A második Éden Hotel párválasztó ceremónián Tamás meglepetést okozott, barátját Gábort ejtette ki az Éden Hotel 2-ből!
Éden Tamás óriási lehetőséget kapott az Éden Hotel műsorában. Védettséget kapott azzal, hogy Noémi felajánlotta Őt Pít-ért. Tamás királyválasztóvá vált az Éden Hotelben. Amelyik lány mögé Ő beáll, ott a már mögötte álló fiúnak mennie kellett.
Tamás így eldönthette, hogy kit akar kiejteni a játékból. Gábor érezte, hogy hibát követtek el, amikor Tamás kezébe ekkora hatalmat adtak. Tamás jelezte is neki, hogy Ő maga is benne van a lehetséges jelöltek között, akik közül kiejt majd valakit.
Nem véletlen, hogy minden fiú Tamás kegyeit kereste. Tamás Krisztiánnal és Gáborral még szövetségre is lépett, hogy nem ejtik ki egymást. Mindezek után Tamásnak döntenie kellett, hogy az eszére vagy a becsületére hallgat.
Végül úgy döntött, hogy az esze alapján Gábort ejti ki. Azt akinek megígérte, hogy nem fordul ellene. Gábor az utolsó szó jogán meg is jegyezte, hogy nem lenne barátja Tamásnak a kinti életben, mert gond nélkül bárkit hátba szúr, ha az érdeke úgy kívánja.
Tamás később azzal mentegetőzött, hogy Gábor, Krisztián és Péter között kellett döntenie és egyik sem lett volna jó döntés. Tamás persze teljesen tisztában volt azzal, hogy Gábor egy nagyon erős játékos és a többiek ráadásul hallgatnak is a “papára”, így ki kellett ejtenie! Csak kihasználta az adódó lehetőséget!
Érdekes volt Anikó hozzáállása, aki persze megsiratta Gábort, de azonnal alkalmazkodott az új körülményekhez és igyekezett újraépíteni meggyengült pozícióját, de most már Tamással.