ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Huszonötmilliós fődíjért küzdenek az Éden Hotel 2 játékosai

Huszonötmilliós fődíjért küzdenek az Éden Hotel 2 játékosai, akik inkább szereplésvágyók és esztétikusak, mint zseniálisak. Továbbra is Horváth Éva terelgeti őket gondos tanárnéniként, az új fordulóban Mexikóban történhet meg bármi. Január második hete óta forgatják Mexikóban az Éden Hotel második évadát  – a műsort nyolc héten keresztül veszik fel, március 5-én kerül adásba. Reménykedésre az mindenképpen okot ad, hogy az új eresztés is tíz, érdekesnek tűnő játékossal indul, köztük például a magát Voksán Virággá műttető Bognár Nikolettával, akit mi is kiszúrtunk magunknak a castingon. Már akkor az új Szandra akart lenni. Korábban amúgy nemcsak a Playboyban, hanem a Miss Plastic versenyen is szerepelt.
A mezőny másik izgalmasnak ígérkező alakja Cap Noémi, aki magyarul jól beszélő szlovákként küzd a 25 milliós fődíjért. "Az unokatestvérem figyelmeztetett rá, előtte nem is hallottam a műsorról. A poén az, hogy amikor már kezdtem sejteni, hogy bekerülök, elkezdődött a kaszting Szlovákiában is"  – fejtette ki a Velvetnek. Állítja, nem azért jelentkezett a műsorba, hogy ismerősei ne lássák szereplését.
"Vállalom a következményeket, nem lejáratni jöttem magam, és nem is érdekel, hogy mit gondolnak rólam az emberek. Itt más, a magyar Való Világ is jobban tetszett, mint a szlovák, az túl olcsó volt." Ha nyer, lakást vesz Pozsonyban, Magyarországon legfeljebb sopizni fog. "Az egzisztenciám Szlovákiában megvan, meg hát a nyelv is nehezen megy. Remélem nem lesz negatív dolog, hogy nem vagyok magyar."
A fiúk közül Máté rögtön érdekesnek tűnik, mert kapásból tíz évvel néz ki fiatalabbnak a koránál, és simán beismerte: szexelt már templomkertben és játszótéren is. Péter a Velvetnek elmondta, az a taktikája, hogy nem taktikázik. Dolgozott már az éjszakában, vagyis pultozott, a pornózást, erotikus fotózást nem vállalná be, de a játékosként megszerezhető hírnevet akár reklámozásra is felhasználná. Részlet a vele folytatott beszélgetésből:
– És mi lesz veled, ha nem nyersz?
– Éppen a minap filozofáltam erről. Hát nem tudom.
Gacs Edina is izgalmas gondolatokkal száll játékba. "Itt taktikázni kell,
az a jó taktika, ha mindenki kedvel. Ehhez olyan természet kell, akinek ez megy. De mindenkitől tartok, mert ide mindenki nyerni jött" – fejtette ki a Velvetnek. Ha győzne, vállalkozást indítana. "Szeretnék cukrászdát nyitni bent a városban. Nem vagyok cukrász, de még fiatal vagyok, szóval lehetek az is. Még nem dolgoztam cukrászdában, de ha van egy saját cukrászdád, az más, mintha dolgozol egy cukrászdának."
Éden2 Péter szerint "a jó szexhez szükséges egy jó alapanyag, de azt is tudni kell jól megfűszerezni, megsózni, megízesíteni, hogy a szám ízének megfelelő legyen", Gábor pedig úgy véli, "a szex száraz dolog, úgyhogy akárkivel művelheti, aki ennek híve". Ennyit róluk: az előző évad csöcsmarkolászással indult, erkélyrőlhányással folytatódott, és fingerlizéssel csúcsosodott ki, a versenyzők közt pedig idén sincs Nobel-jelölt, szóval számítunk fejleménykre. Az összesen több mint harminc játékost most is  Horváth Éva fogja tanárnősen terelgetni. Addig pedig itt a főcímdal, ha valaki nem bírná ki addig is éó-éózás nélkül.