ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Fenékszépségverseny és visszatérő kieső Kira

Intrikával, szervezkedéssel és fenékszépségversennyel múlatták az időt a Viasat3 valóságshow-jának ráérős szereplői a messzi Mexikóban, majd villámgyorsan kitették Kírát, akit azonban a produkció hamarosan visszacsempész. Különféle férfiszórakoztató, medenceparti mókák és egynapos izgatott szervezkedés után került sor az Éden Hotel harmadik hetét lezáró párválasztó ceremóniára. Mivel Kíra párja, a részegen önkontroll nélkül kurvázó Péter kihullott korábban, a szőke lány veszélyben volt, ugyanis közvetlen riválisa, az újonnan érkezett Alexa védettséget szerzett. A furfangos jövevény nem okozott meglepetést, az egykedvű Levente mögé állt, így Kírát küldte haza - elvileg.
A produkció azonban belevitt egy csavart a történetbe, mivel egy-két nappal korábban adott egy Édenbe szóló retúrjegyet a mocskos beszéd, ordenáré viselkedés miatt kizárt Péternek, mondván, ajánlja fel valakinek. A fiú Kírát választotta, akinek a negyedik héten így lehetősége lesz visszatérni és ellehetetleníteni konkurenseit.
Említésre méltó fordulat még a műsorból, hogy a szerkesztők rájöttek, hogy Krisztián artikulációja nem érthető minden néző számára, így több alkalommal is feliratozták magvas mondanivalóját.