ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Újabb szereplővel bővült az Éden Hotel.

Újabb szereplővel bővült az Éden Hotel. A héten a fiúknak van aggódni valójuk a párválasztó ceremónián az Éden Hotel 2-ben. Több párkapcsolat is meggyengült és új titkos szövetségek kezdenek kialakulni.
Krisztián reggel is igyekezett becserkészni Nikit, de Niki reggel sem hagyta magát. Niki folyamatosan hárítja a közeledést, de közben tetszik neki Krisztián.
Leventének Anikó az aki tetszik. Anikó is szimpatizál Leventével és már megkezdték ásni együtt Tamás sírját. Anikót zavarják Tamás rigolyái. Nem tetszik neki, hogy Tamás máshova jár toalettre, hajnalig tivornyázik, nem hagyja őt aludni. Eljutott odáig, hogy nem tud vele együtt élni. Tamás szerint Anikó bolhából csinál elefántot és ok nélkül generál feszültséget. Tamás továbbra is bízik Anikóban és szeretné vele végigvinni a játékot.Új bőrönd érkezett az Éden HotelbeNoéminek és Krisztiánnak be kellett menni a szingli szobába, hogy átnézzenek egy frissen érkezett bőröndöt. Átlagos személyiségnek, egy hétköznapi fiúnak írták le a többieknek. Laza fiúnak találta Noémi, mert nem hozott magával sok ruhát. Pít aggódni kezdett, hogy esetleg veszélyben lehet.
Hamarosan megérkezett a bőrönd gazdája is. Enrico 22 éves, egyetemi hallgatóként a sportoló lányokat kedveli. Azt a titkos küldetést kapta, hogy megszerettesse magát a lányokkal.
Alexának bejön az új srác, Anikónak pedig túl gyerekes. Enrico igyekezett teljesíteni a küldetést, de a régebbi Éden Hotel lakó fiúk résen voltak és viccel ütötték el a próbálkozásokat. Enrico szerint túl rendesek vele a többiek és ez gyanús.
Enrico Pítet találta a legőszintébbnek és az Ő tanácsait fogadta el. Pít Tamástól óva intette.
Edina kihívta reggel Noémit és egy csínytevésre vette rá Őt. Alexát és Leventét akarták megtréfálni.Összekenték Alexáék szobáját, fürdőszobáját. Alexa és Levente csak este vette észre a tréfát. Először egymást gyanúsították meg, majd a vacsoránál a többieket vonták kérdőre. Végül Edina és Noémi bevallotta, hogy ők voltak. Alexa magára vette a tréfát és azt olvasta ki belőle, hogy Edina nem kedveli. Párcsere az Éden HotelbenMegjött a levél, hogy párt kell mindenkinek cserélnie! Niki azonnal Pítet választotta, Alexa pedig az új fiút Enricot. Krisztián Edinával került össze. Kiderült, hogy az új pároknak el kell pantomimozni egy-egy film címét. Nagyon élvezték a párok a játékot és oldotta feszültséget is. Noémi lett a legjobb színésznő és az Ő triumvirátusuk alkotta a győztes “párt”.Miután véget ért a játék Krisztián alkohol hatása alatt újra összeveszett Nikivel. Azt reklamálta Nikinél, hogy azonnal és elsőként lecserélte Őt a párcserénél. Tamás Krisztiánnak adott igazat, szerinte Niki elárulta Krisztiánt. Nikinek nem tetszik, hogy Krisztián állandóan felönt a garatra és ilyenkor agreszív vagy kiüti magát. Figyelmeztette, hogy ez volt az utolsó eset és inkább más párt választ a ceremónián, ha ez így folytatódik.Anikó és Levente titkos randevújaAnikó és Levente esténként összejár titokban kibeszélni a többieket és megbeszélni a stratégiát. Anikó azt szeretné elérni, hogy kiejtsék Tamást! Erre szeretné felhasználni Leventét, akinek megmondja, hogy milyen viselkedést vár el tőle a többiekkel szemben.