ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Kíra lett a legnépszerűbb lány a fiúk körében

Kezdetben senkinek nem kellett, mára azonban fordult a kocka.
Az Éden Hotel 2-nek egy hét alatt sikerült bebizonyítania, hogy nem minden az, aminek első pillanatra látszik. A Mexikóban forgatott valóságshow debütáló adásában öt fiúnak kellett bemutatkozás alapján kiválasztania, melyik lányt tartják a legrokonszenvesebbnek, és kivel szeretnék átlépni az Éden Hotel 2  kapuját.
Négy lány azonnal elkelt, azonban egyikük, Kíra úgy tűnt, pár nélkül marad. Végül mégis sikerült bejutnia a hotelbe, azonban már korán kínos pillanatokat kellett átélnie, ugyanis nem szívesen látták a többiek. A kocka azonban hamar fordult, mivel pár nap elteltével Kíra lett a legnépszerűbb lány a fiúk körében, akivel szívesen kerülnének nagyon közeli kapcsolatba
Simán meg lehetne "répázni" Kírát. Olyanokat csinál... kinyújtott lábbal lehajol a bőröndjéhez és bepucsít. Valljuk be, hogy nem az igazi a csaj, de azért be lehetne vállalni egy karikára. Meg érted, a sötétben ki látja? - filozofálgatott a lány aktuális játékos partnere, Peti, akinek a véleményében még legalább két fiú osztozott.